Agenda Workshops en Bee's

****Bee voor de Singer Featherweight!****


Iedere maand is er een bijeenkomst voor liefhebbers van de Featherweight in de heerlijke quiltkeuken van De Quiltmuis in Oosthuizen. Ik probeer daar altijd bij te zijn en zit dan ook lekker achter mijn machientje te naaien. Natuurlijk mag je dan een vraag stellen, maar er zijn ook genoeg andere doorgewinterde Featherweight-dames die je kunnen helpen. Met je machientje of met je naaiwerk. En het is altijd gezellig!!

De volgende Bee is op zaterdag 15 april.

Kijk op de website van De Quiltmuis ( klik HIER ) of neem contact op met Marlies Wolda.

Atelier De Quiltmuis
Seevancksweg 78
1474HT Oosthuizen
tel.: 0299-404923
email: info@dequiltmuis.nl

KLIK hier om naar de Bee-pagina te gaan.****Onderhoudsworkshops voor de Singer Featherweight***
Leer zelf je naaimachine onderhouden en kleine probleempjes oplossen! Voor alle workshops geldt dat de naaimachine werkend en veilig moet zijn. Er is tijdens de workshops geen tijd om elektrische bedrading te vervangen of grote problemen op te lossen. Neem bij twijfel vooraf contact met mij op, dan kan ik eventueel een leen-exemplaar of onderdeel meenemen.
 

************************************************************************ 
Zaterdag 27 januari 2018 Enschede, bij Marijke Hoek van 't Quilthaagje.

 • Singer Featherweight Voetjes workshop

Voor het eerst komt Het Singer Winkeltje zo ver in het oosten van het land! Bij Marijke Hoek in Enschede wordt deze dag een echte Singer Featherweight bijeenkomst gehouden. En er zijn nog een paar plaatsjes!

We beginnen met het onderhoud van de Featherweight en gaan smeren en oliën. Hierna is je machientje weer helemaal schoon en soepel en kan je daarna haar zelf onderhouden. Heb je vragen? Stel ze! Ik bespreek alles wat jullie willen weten.

In de middag gaan we met de verschillende naaimachinevoetjes van Singer aan de slag en probeer je er een aantal uit. Altijd gezellig en verrassend! Want ze zijn zo leuk en maken bijvoorbeeld het plooien en omzomen heel gemakkelijk, mits je ermee geoefend hebt natuurlijk. 

Ik heb een paar machientjes mee voor geïnteresseerden en natuurlijk heel veel spulletjes uit mijn winkeltje. Wil je zeker weten dat ik iets voor je mee heb, geef dat dan wel van te voren even aan.

Voor informatie en opgeven, klik HIER!

marijke@quilthaagje.nl
***************************************************************************


Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al eerder een Onderhoudsworkshop hebt gedaan, maar nog even de zekerheid wilt van een helpende hand!
Wil je ergens bij aanwezig zijn, benader dan de desbetreffende quiltwinkel. Zij regelen de inschrijvingen en weten of er nog plaats is.
********************************************************************************************

4 opmerkingen:

 1. Mocht je ooit een Singer featherweight uit 1956 tegenkomen (als die bestaat) ?

  Gr Sonja.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Sonja, ik heb momenteel een FW van 13 juni 1956 waar ik mee bezig ben. Je kan mij mailen als je een foto wil zien. Groetjes!

   Verwijderen
 2. Ik heb een klein Singertje, weet alleen niet of het een FW is... heb me wel ingeschreven voor de workshop bij de Quiltmuis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Oma San, neem het Singertje maar mee, waarschijnlijk kan je die ook goed schoonmaken!
  Groetjes, Francis.

  BeantwoordenVerwijderen